Norwayflagon this page you will see in nearby future photo's of our house in Stadskanaal, Groningen.
We are living here since november 2003. It is an almost hundred years old house and we had a lot of renovation to do. We started in june 2004 and it is still going on on this moment, but it is worth it.
I made many photo's of everything, but it takes some time to make them on a smaller size and place them here.

So please come back and have a look on our lovely , and this winter also warm, house.


Na bijna 20 jaar in de Betuwe te hebben gewoond zijn we in Stadskanaal gaan wonen, puur om het huis en het plekje waar het staat. We wisten toen al ongeveer 2 jaar dat Louis zijn baan kwijt zou raken wegens collectief ontslag en dat was een mooie kans om naar een wat rustiger deel van Nederland te verhuizen. De keus is gevallen op het noord oosten van Groningen. Hier is het nog landelijk en rustig, met heerlijk zuivere lucht, heel af en toe wel een landelijk geurtje, maar dat hoort er bij. De luchten zijn hier nog het hele jaar door van een intens blauw zoals we dat van Zweden en Noorwegen kennen
We zijn meer dan een jaar in dit gebied aan het zoeken geweest, hebben de sfeer van de dorpjes geproefd, de omgeving verkend en ondertussen vele weekenden heerlijk gekampeerd bij de boer iets ten Noorden van Ter Apel, het zuidelijkste puntje van de provincie. Het voelde als een soort van thuiskomen. De mensen zijn hier vriendelijk en geinteresseerd en dat bevalt ons goed. Na diverse huizen te hebben bezichtigd wisten we ongeveer wat we het liefst wilden en toen ineens zagen we onafhankelijk van mekaar dit huis on Internet staan.
Stadskanaal was eigenlijk niet de plek waar we zochten, maar het plekje is fantastisch. Voor de deur is het kanaal met de sluis, waar in de zomermaanden vele boten en bootjes doorheen varen , een vrolijk gezicht.


Back